Környezeti problémák megjelenése az oktatásban - nemzetközi konferencia

Környezeti problémák megjelenése az oktatásban - nemzetközi konferencia
05/22

2020. május 22. 09:30 - 17:00

ELTE Savaria Egyetemi Központ Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.

05/22

2020. május 22. 09:30 - 17:00

ELTE Savaria Egyetemi Központ Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.


A COVID-19 koronavírus járvány miatt 2020. tavaszi személyes részvétellel tervezett rendezvényeinket sajnos le kell mondanunk.

Május 22-én az ELTE Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ Kémiai Tanszéke nemzetközi konferenciát szervez Szombathelyen “Környezeti problémák megjelenése az oktatásban” címmel. A konferencia munkanyelve alapvetően magyar lesz, de lehet angol nyelvű elektronikus posztereket is bemutatni. A konferencia terv szerint 9.30-tól 17.00 óráig tart. A konferencia regisztrációs díja 4000 ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2000 ft. A regisztrációs díj tartalmazza a részvételt, ebédet, szünetekben frissítőket, a programfüzetet valamint a konferencia után a bemutatott előadások és poszterek elektronikus kiadványban való megjelenését. Határon túlról érkező ifjú kutatók és PhD hallgatók a regisztrációs díjra és szállásra ösztöndíjat is megpályázhatnak március 31-ig. A konferencián való részvételi szándékot a lenti regisztrációs űrlap kitöltésével lehet jelezni. A létszámkorlát elérése után a regisztrációt lezárjuk. A tervezett programról honlapunkon (savariakemia.elte.hu) találhat információt. Kérdéseit a kemia17neon@gmail.com címre várjuk.

Kíván elektronikus posztert bemutatni?

Kíván-e szállást foglalni?

Regisztrációs díj kiegyenlítésének módja:

Határon túli ifjú kutatók, PhD hallgatók ösztöndíjra pályázhatnak, mely a regisztrációs díjat és a szállást fedezi. Kíván-e pályázni?