Ö-KO-LÁB - ONLINE PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS

Ö-KO-LÁB - ONLINE PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS
05/21 - 05/22

2020. május 21. - 2020. május 22.

ONLINE!

05/21 - 05/22

2020. május 21. - 2020. május 22.

ONLINE!


Képzésismertető és továbbképzés pedagógusoknak az ökológiai lábnyom oktatásáról, elsősorban tanítók, tanárok és oktatási szakemberek számára - ONLINE az ELTE BDPK Kémia Tanszékének szervezésében az ELTE SRPSZKK közreműködésével. Az 5 órás ingyenes online képzés május 21-én 14.00 óra és május 22-én 17.00 óra közt teljesíthető, részben online videokonferencia és webinárium, részben önálló e-learning tananyag feldolgozásával. Pedagógusoknak 5 kredites továbbképzés, melyről az SRPSZKK igazolást állít ki részükre. A tanfolyamot otthonról, számítógép és internet kapcsolat segítségével lehet elvégezni! A továbbképzésen megtanult tanítási segédanyagok online (távolléti) oktatásban kiválóan felhasználhatók. Egy nemzetközi konzorciummal Erasmus+ program keretében kidolgozott tananyagot fogunk ismertetni, mely az ökológiai lábnyomról szól, 10-19 éves korosztály számára, és sokféle tantárggyal kapcsolatba hozható. Elsősorban természettudományos tárgyakat oktató tanároknak hasznos, de mivel a fenntarthatóság a NAT-ban több műveltségi területen is megjelenik, minden szakon használható segédanyagokat és módszertant adunk a képzésen résztvevőknek. Idegen nyelvet oktatóknak is ideális, hiszen angol és német nyelven is elérhető a tananyag. Ha bármilyen kérdésük van, rendelkezésükre állunk a footprintsek@gmail.com e-mail címen!

A továbbképzés REGISZTRÁCIÓKÖTELES! A lap alján lévő gombra kattintva lehet részvételi szándékát jelezni és regisztrálni május 20-án 18.00 óráig.

A május 21-22-i képzés elérte a létszámkorlátot. A további résztvevőket várólistára vesszük és értesítjük a képzésen való részvétel lehetőségéről. Kellő számú jelentkező esetén júniusban újabb időpontban rendezünk képzést.

Sajnos ez az időpont betelt, kérem jelezze továbbképzési igényét e-mailben a footprintsek@gmail.com címen, hogy későbbi továbbképzéseinkről értesíthessük!